Deli

Druga največja letalska družba v Kanadi, WestJet, je poskrbela za marketinški podvig, ki je postal prava viralna senzacija. Na YouTubeu je spot “Božični čudež” (“Christmas Miracle”) zabeležil že skoraj 29 milijonov ogledov.

Kot je za revijo Forbes povedal Richard Bartrem, podpredsednik za komuniciranje in odnose z lokalnimi skupnostmi pri družbi WestJet, je podjetje pričakovalo skromnih 800.000 tisoč ogledov posnetka na YouTubu. Toda v le nekaj dneh je “Božični čudež” dosegel 13 milijonov ogledov, zdaj, po desetih dneh od objave, pa jih ima že skoraj 29 milijonov. Ogledali so si ga uporabniki iz 200 držav, o njem pa poročali mediji z vsega sveta. Pa imamo še en oglas, ki bi ga lahko uvrstili med najbolj gledane v letu 2013.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv