Deli

Čeprav so spletne strani televizijskih mrež popularne destinacije za ogled video vsebin, pa je Google-ov YouTube še vedno velikan glede števila ogledov in obiskovalcev v primerjavi z ostalimi. Tako ima Google (vključujoč YouTube) 55,4-odstoten delež po številu ogledov video vsebin med ameriškimi spletnimi uporabniki na lestvici »Top 20 Online Video Properties«. Čeprav se med deset uvrščajo tudi vse štiri TV-mreže (NBC, ABC, CBS in Fox), pa imajo te v primerjavi z YouTube zanemarljive deleže.
A kljub prevladujočemu deležu YouTube še vedno nima izdalenega oglaševalskega modela, ki bi bil smiseln tako za oglaševalce kot potrošnike. Se pa to lahko kmalu spremeni, saj je oktobra objavil vest, da se je povezal s CBS zato, da bi predvajal nekaj njihovih serij kot so Dexter, Kaliforniciranje, MacGayver in Zvezden steze. Z enakim namenom so se v novembru povezali tudi z MGM.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv