Deli

Podjetje Ascend2 je februarja opravilo raziskavo med marketinškimi strokovnjaki po celem svetu na temo oglaševanja znotraj družabnih omrežij (kako se ga lotevijo, kaj jim je tam pomembno, katere taktike se najbolje obnesejo …).
Podjetja tako iz B2B kot B2C sektorja pravijo, da je zanje vključenost potrošnika najpomembnejši cilj njihovih marketinških prizadevanj znotraj družanih omrežij, poleg tega je za oboje pomembno tudi generiranje obiskov na spletnih mestih.
Ustvarjanje člankov, pisanje blogov, objavljanje raziskav, produkcija video in avdio vsebin pa so taktike, za katere vprašani menijo, da so najboljše pri doseganju zastavljenih ciljev. So pa po mnenju vprašanih ravno te taktike tudi najtežje za izvedbo.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv