Deli

Podjetje BzzAgent je v lanskemu poletju izvedlo raziskavo o vplivu oglaševalskih akcij znotraj družabnih medijev na metrike blagovnih znamk s področja izdelkov široke potrošnje in na njihove zveste uporabnike (t. i. zagovornike). Rezultati so pokazali, da so slednji v veliko večji meri pripravljeni znamko priporočiti drugim takoj po izpostavitvi tovrstni oglaševalski akciji, pa tudi čez čas (celo čez eno leto) je ta pripravljenost ostala povečana.
Še izrazitejše povečanje pa se je pokazalo pri nakupni nameri samih zagovornikov blagovnih znamk. Tako se je takoj po izpostavitvi oglaševalski akciji znotraj družabnih medijev njihova nakupna namera povečala za 30-odstotnih točk, pa tudi po enem letu je ta ostala še vedno pri visokih 61 odstotkih.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv