Deli

Kateri so trendi, ki bodo oblikovali naslednjih pet let v oglaševanju? Avtor članka meni, da obstajajo štiri področja, ki bodo v prihodnjih petih letih najbolj oblikovala svet oglaševanja.

Prvi tak trend bo integracija mobilne tehnologije (tako virtualne kot fizične, na primer tisto, kar lahko nosimo, recimo Googlova očala). Drugi trend je vse večja konvergenca medijev in množična kustomizacija (“mass customization”). Tretji trend je to, da bo internet stvari postal “povezano življenje” (“connected life”), četrti pa je Google, ki bo za oglaševalce še vedno ostal zelo pomemben kanal. 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv