Deli

Danes se vse več in več oglaševalskih sredstev namenja družabnim omrežjem, med njimi pa po vložkih prednjači Facebook. Ta pa oglašavalce vse bolj sili v svet vsebinskega marketinga. Zato je dobro vedeti, kaj v tem svetu deluje.

Facebook kot največje družabno omrežje, ki premore veliko število različnih vsebin, nam da najboljši odgovor na to, katero vrsto vsebine si uporabniki med seboj najbolj delijo, kaj jim je najbolj zanimivo … In katera je ta vsebina? Analiza, ki je zaobsegla sedem različnih industrijskih panog, objave na zidovih 42 podjetij in je trajala tri mesece, je nedvoumno pokazala, da je za 80 odstotkov strani video vsebina tista vsebina, ki so jo uporabniki največkrat delili med seboj (za 375 odstotkov več so si uporabniki video vsebine delili med seboj kot npr. posodobitve statusov).
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv