Deli

Spletna medijska agencija iPROM je na slovenskem oglaševalskem trgu predstavila novost, oglasni format AdBreak, za katerega pravi, da je inovativen in tehnološko dovršen koncept za oglaševanje v digitalnih medijih.

Novi format AdBreak je nastal na osnovi podatkov, pridobljenih z več kot 650 izvedenimi akcijami z naprednimi oglasnimi formati v zadnjih dveh letih in je odgovor na trende v oglaševanju v digitalnih medijih. iPROM je format AdBreak skupaj s programsko opremo kot izvirno avtorsko delo in inovativno industrijsko lastnino zavaroval pri pristojnih uradih, obenem pa vložil znamko AdBreak v postopek registracije.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv