Deli

iPROM-ovi ekipi se je pridružila Lucie Pokorna, ki je v podjetju prevzela funkcijo strokovne vodje za strateško svetovanje naročnikom. Trženje v digitalnih medijih je spoznavala v evropski centrali podjetja Google na Irskem, kjer je bila odgovorna za češke in slovaške naročnike. V omenjenem podjetju je kasneje sodelovala pri razvoju globalnih izobraževalnih programov in skrbela za trening novih zaposlenih. Izkušnje je pridobivala tudi v podjetju Sixt v Münchnu, kjer je kot trenerka pripravljala in izvajala izobraževanja za servisni center s 400 zaposlenimi. V Slovenijo je prišla marca 2012 in se pridružila ekipi Interactive Agency. Med delom in študijem mednarodnega managementa je živela v sedmih državah ter spoznala zahteve in posebnosti teh trgov.

iPROM s svojimi svetovalnimi rešitvami nudi naročnikom celostno podporo pri uvajanju digitalnega trženja v poslovne procese – od vzpostavitve trženjskih konceptov prek oglaševanja v digitalnih medijih do evaluacije učinkovitosti in poprodajne komunikacije s kupci na spletu. Pokorna bo odgovorna za implementacijo iPROM-ovih rešitev v poslovne strategije naročnikov za strateško uporabo digitalnih medijev pri izboljševanju njihovih poslovnih rezultatov.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv