Deli

Pred približno letom dni so v iPROM-u oblikovali in uredili prvi slovar spletne oglaševalske terminologije tako s področja tehnologije kot tudi trženja na področju digitalnega marketinga. To najobsežnejšo zbirko pojmov pa smo te dni dopolnili z več kot 40 novimi termini.

Slovar je namenjen tako poslovni rabi kot tudi vsem tistim, ki želijo izpopolniti svoje znanje s področja interneta. Dopolnjeni slovar si lahko ogledate tukaj: https://www.iprom.si/slovar.html.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv