Deli

Američani preživijo vse več svojega časa na spletu; tako na dnevni kot na tedenski ravni. Po podatkih Harris Interactive je čas, ki ga uporabniki namenijo internetu od doma, precej večji od tistega v službi. Oba trenda pa naj bi se nadaljevala tudi v 2009, saj bo vse več nezaposlenih iskalo tam službe, se dodatno izobraževalo, poleg tega pa bo veliko odraslih še pogosteje iskalo novice o finančni in gospodarski krizi.
Niso pa Američani tisti, ki vodijo po času, preživetem na internetu. Ta lovorika pripada Kitajcem, ki so v letu 2008 kar 44 odstotkov svojega prostega časa namenili ravno internetu. Po podaktih TNS Globala so Američani na tej lestvici šele peti s 30 odstotki in so tako skoraj izenačeni z Italijani, Španci in Avstralci.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv