Deli

Univision se je v želji po vstopu na špansko govoreča tržišča povezal z družbo Unicast. Skupaj bosta ponujala različne oblike sodobnih spletnih oglaševalskih tehnologij (reklamni odmori, lebdeči oglasi, klasični bannerji, itd – ), v katere bodo lahko oglaševalske agencije vstavljale video zapise ter obogatena oglasna in interaktivna sporočila.
     Reklamni odmori so po dognanjih raziskovalnih družb Harris Interactive in Dynamic Logic najbolj podobni televizijskim oglasom, zato lahko oglaševalec z njimi poveča povezavo med sporočilom in promocijo, poznavanje blagovne znamke in možnost spletnega nakupa.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv