Deli

Pew Research Center for the People and the Press ugotavlja, da je internet kot vir informacij prehitel vse druge medije razen televizije. Tako je decembra 2008 40 odstotkov anketirancev reklo, da večino informacij o domačem in tujem dogajanju dobi na spletu. Septembra 2007 je bilo takih 24 odstotkov. pri Pew-ju pravijo, da se je prvič, odkar delajo tako raziskavo, zgodilo, da se ljudje bolj zanašajo na internet kot na časopise pri prodobivanju novic.
Sicer pa na prvem mestu ostaja televizija s 70 odstotki, čeprav tudi tu internet postaja vse močnejša konkurenca predvsem med mladimi, saj skoraj šest od desetih Američanov, mlajših od 30 let, pravi, da je internet njihov glavni vir informacij.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv