Deli

Spodbudne novice za internetno oglaševanje v času vse globlje finančne in gospodarske krize prihajajo tudi iz Velike Britanije. Čeprav se ta sooča s še hujšo obliko krize kot katerakoli druga zahodnoevropska država, pa obstajajo znaki, ki kažejo na to, da bo spletno oglaševanje raslo in bo pomagalo oglaševalski industriji prebroditi težke čase.
eMarketer za to navaja dva glavna razloga. Prvi je ta, da oglaševalci premikajo svoja sredstva iz tradicionalnih medijev na internet, kjer sta merljivost in ROI po navadi večja. Drugi razlog pa gre iskati v še vedno rastoči populaciji internetnih uporabnikov, ki splet uporabljajo bolj kot kdajkoli prej za iskanje informacij, nasvetov … Večina oglaševalcev si želi vzpostaviti stik s tako predanim občinstvom.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv