Deli

Ikea bo v ZDA predstavila svoj prvi sezonski interaktivni katalog, imenovan “Celebrate Brilliantly”, namenjen pa bo dnevu zahvalnosti in božični nakupovalni sezoni. 31 strani dolg katalog bodo internetni uporabniki lahko tako brali kot gledali. Zakaj poudarek na obojem – torej tako na “branju” kot “gledanju”? Vsebina kataloga bo namreč vsebovala video klipe, vanj pa bo integrirana tudi Ikeina prisotnost v družabnih omrežjih Facebook in Pinterest. Poleg tega bodo uporabniki lahko sami znotraj fotografije s pomočjo miške spreminjali pohištvo in dodatke po svojih željah.
Tak katalog bo Ikei omogočil vpogled v odzive uporabnikov (kako bodo uporabljali katalog, koliko ga bo uporabljalo, na kaj se bodo odzivali in na kaj ne, kako ga bodo delili med seboj prek družbanih omrežij …). Dobili bodo torej vpogled v vedenje uporabnikov.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv