Deli

Proizvajalec sladoledov Haagen-Dazs je predstavil zelo moderno aplikacijo, ki kupce sladoledov zabava med dveminutnim čakanjem, kolikor je potrebno, da se sladoled ravno prav stopi in postane najboljšega okusa. Aplikacija je na voljo brezplačno v iTunes trgovini in je prva iOS aplikacija, ki vključuje 3D kinetično tehnologijo in video podatke, s čimer zagotavlja precej boljšo izkušnjo obogatene resničnostni kot sicer, pravijo pri Haagen-Dazsu.

Ko uporabnik aplikacijo naloži, usmeri kamero svojega telefona na embalažo sladoleda. Ta prepozna sladoled in uporabniku predvaja dve minuti dolg violinski koncert skladatelja Bacha. Med predvajanjem glasbe lahko uporabnik svojo izkušnjo deli z drugimi prek Facebooka ali Twitterja.

So pa pri Haagen-Dazsu tudi dobrodelni, saj za vsako naloženo aplikacijo donirajo 5 dolarjev za raziskave čebeljih kolonij na Univerzi California Davis.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv