Deli

Iskalnik Google je predstavil svoje novo orodje, imenovano Search Plus Your World, s katerim skuša iskanje premakniti na bolj družabno raven. Z njim se bodo osebni podatki uporabnikov prikazovali med iskalnimi rezultati.
Washington Post poroča, da bo Google personalizirane iskalne rezultate pridobil iz računov posameznih uporabnikov (npr. Picasa in Google+) in s tem tistim, ki iščejo, ponudil izbiro med iskanjem po svojih osebnih podatkih ali iskanjem po celotnem spletu. Pri Google-u pravijo, da je ta storitev posledica spoznanja, da si internetni uporabniki vse bolj želijo najti pogovore in fotografije svojih prijateljev, ki jih ti ustvarijo v družabnih medijih.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv