Deli

Google je začel s testiranjem novega oglasnega formata – z majhnimi video oglasi na nekaterih straneh z rezultati. Uporabnikom se bo prikala ikona (znak plus) in s klikom nanjo si bodo lahko ogledali oglas, napovednik za film ali kakšen drug video klip. Zaenkrat pri Google-u za tovrstno oglaševanje ne bodo zaračunavali dodatnih stroškov.

S tem je Google napravil velik korak naprej pri približevanju tistim oglaševalcem, ki želijo bolj graditi na blagovni znamki in manj na privabljanju uporabnikov na spletno stran. Kljub temu pa oglasi ostajajo relevantni, kar pomeni, da bodo povezani točno s tem, kar uporabniki iščejo. Tako se bodo, na primer, če iščete golf klube, prikazali zgolj oglasi zanje, ne pa za, recimo, Pepsi, ki bi ga tam utegnili piti.    

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv