Deli

Spletni uporabniki v ZDA so si v marcu ogledali 11,5 milijarde spletnih video vsebin (vir: comScore Video Metrix). V primerjavi s februarjem to predstavlja 13-odstoten porast in kar 64-odsoten glede ne marec 2007.

Google-ove spletne strani še vedno kraljujejo na vrhu lestvice najbolj obiskanih spletni strani z video vsebinami s 4,3 milijardami ogledov, kar pomeni, da so pridobili še 2,6-odstotnih točk v primerjavi s predhodnim mesecem. Na prvem mestu med njegovimi video stranmi je Youtube z 98-odstotnim deležem.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv