Deli

Filmskemu studiu Univerzal je uspelo prodati že 1,8 milijarde vstopnic za film Hitri in drzni 6 po vsem svetu, pa film ni niti uvrščen na t. i. seznam A (A-list). Poleg tega ima neverjetno veliko število Facebook oboževalcev – kar 24,9 milijona, kar je več kot katerikoli drug film, razen Avatarja. Glavni zvezdnik filma, Vin Diesel, ima 39 milijonov FB oboževalcev. Med igralci ga prekaša zgolj Will Smith.

Tako studio promovira film prek interneta, imeli so tudi Super Bowl TV-oglas, ki je prek YouTube-a zabeležil več kot 16 milijonov ogledov. Film je ustvaril večje zanimanje med uporabniki kot Iron man 3 in Zvezdne steze – Into the Darkness.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv