Deli

V tem tednu se je na Facebook včlanil petsto milijonti uporabnik – samo dve leti nazaj je imel “komaj” sto milijonov članov, od letošnjega februarja pa mu je uspelo pridobiti kar novih sto milijonov. Od tu naprej pa so statistike še bolj neverjetne.
Vsak dan se potrdi 115 milijonov novih prijateljstev, člani pa objavijo okrog 400.000 dogodkov. Do danes so uporabniki nanj naložili 50 milijard slik, označili pa 15 milijard. Okrog 70 % uporabnikov živi zunaj ZDA, najhitreje rastoče regije so bližnji Vzhod, Indonezija, Malezija, Singapur, Indija in Brazilija. Njegov ustanovitelj, Mark Zuckerberg, je napovedal, da bo Facebook dosegel tudi magično številko, to je milijardo uporabnikov.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv