Deli

Podjetje Cisco Systems ocenjuje, da bo do leta 2017 internet uporabljalo 3,6 milijarde prebivalcev Zemlje, kar je skoraj polovica svetovnega prebivalstva. Po internetu pa se bo premikalo za trilijon gigabajtov podatkov. Za primerjavo: lani je bilo 2,3 milijarde internetnih uporabnikov, kar je okoli tretjine celotnega prebivalstva.

Te vrtoglave številke bodo podpirale avtomatizirane tehnologije, pošiljanje elektronske pošte, prenos in nalaganje datotek, pretočni video in glasbo, iskanje vsebin, pisanje novih tvitov in FB objav ter komunikacijo med napravami (»M2M communications«).

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv