Deli

Novo eMarketerjevo poročilo je razkrilo glavna dejavnika, ki vplivata na dvig oglaševalskih proračunov v Zahodni Evropi: prikazno in mobilno oglaševanje. Pri tem se digitalno oglaševanje razvija različno hitro med izbranimi državami. Najbolj zrel trg je Nemčija, kjer napovedujejo, da bo poraba sredstev za digitalno oglaševanje dosegla vrh že v letu 2013. V Franciji pa leto za tem.

Do leta 2017 pri eMarketerju pričakujejo stabilno dviganje investicij v digitalne oglase v vseh državah EU-5. Pri tem pa bodo razlike, ki se kažejo med državami, ostajale nespremenjene.

Zahvaljujoč rasti uporabe mobilnih telefonov (predvsem t.i. “pametnih” telefonov), sredstva za mobilno oglaševanje naraščajo hitreje kot katerakoli druga kategorija digitalnega oglaševanja.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv