Deli

8. decembra lani je Domino’s Pizza, restavracija s hitro prehrano, v enem samem dnevu na svojo spletno stran za naročila preko Facebooka pripeljala 542.000 uporabnikov. Na ta dan je restavracija praznovala 51. rojstni dan.

Enodnevna kampanja se je odvijala v 19 državah sveta in je potekala prek Facebooka v desetih jezikih. Pri tem so uporabili 20 različnih FB strani, prilagojenih posamezni državi. Kampanja je bila zelo uspešna po vseh državah, najbolj pa so izstopale Koreja, Izrael, VB in Kanada. Pa tudi sicer naj bi po rezultatih presegla vse rekorde; ali glede števila naročenih pic ali glede števila obiskov njihovih FB strani.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv