Deli

Po napovedih eMarketerja naj bi oglaševalci v VB do leta 2017 celotnemu digitalnemu oglaševanju namenili 10,8 milijarde evrov, njegov delež v oglaševalskem kolaču pa bo takrat predstavljal že več kot polovico (53,8 odstotka). Prihodki iz mobilnega oglaševanja naj bi se z lanskih 2,3 milijarde evrov povzpeli na 2,6 milijarde evrov v letošnjem letu.

Vrednost TV-oglaševanje naj bi se do leta 2017 sicer tudi povečala (na 4,5 milijarde evrov), a njegov delež se bo še naprej zmanjševal in bo takrat znašal le še 22,5 odstotka oglaševalskega kolača. eMarketer še napoveduje, da bodo do leta 2017 svoj delež v celotnem britanskem oglaševalskem kolaču izgubljali tudi revije, radio in zunanje oglaševanje.
 

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv