Deli

D&G je v svojo stilsko prenovljeno YouTube stran dodal neposredno povezavo do svoje spletne trgovine. Tako lahko gledalci takoj, ko si pogledajo video vsebino in jim je nekaj všeč, to tam tudi naročijo.

Sicer pa na splošno postajajo video vsebine za družabna omrežja popularna taktika luskuznih blagovnih znamk. Je pa težko na njihovi osnovi pridobivati neposredne odzive (konverzije). Tako z dodajanjem možnosti za dostop do spletne trgovine modne znamke na preprost način pridobijo kupce na spletno mesto, kjer ti kupijo oblačila in dodatke, ki so jih ravno videli v nekem videu.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv