Deli

Najnovejša raziskava podjetja BIGresearch o spremljanju medijev je pokazala, da kar 70 odstotkov internetnih uporabnikov občasno ali redno gleda televizijo, medtem ko deska po internetu. 65 odstotkov časopisnih bralcev pravi, da med prebiranjem časopisov občasno ali redno gleda še televizijo, 51 odstotkov radijskih poslušalcev pa med poslušanjem še bere.
    V medijski prostor je danes vstopilo veliko novih medijev kot na primer satelitski radio, branje in pisanje dnevnikov, programi za takojšnje sporočanje … Vsi ti mediji bolj kot kdaj koli prej tekmujejo med seboj za potrošnikovo pozornost. Tako postaja svet medijev vedno bolj fragmentiran, potrošniki pa so vse bolj nagnjeni k opravljanju več opravil hkrati. To pa učinkovito trženje in oglaševanje postavlja pred povsem nov izziv. Nekoč ulovljivo TV občinstvo je postalo premikajoča se tarča.
    

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv