Deli

Ameriška mladina ne mara avtomobilov, saj jim svodoba pomeni biti na spletu. Tako je General Motorsova raziskava pokazala, da se več kot polovica anketirancev med seboj raje srečuje prek spleta kot osebno, iz oči v oči. Očitno so mladi našli preprostejšo, boljšo in učinkovitejšo alternativo komuniciranja ter svobodo, ki jim jo je prej zagotavljal avtomobil, ugotavlja John McFarland iz Chevroleta.
Avtomobilisti pravijo, da je v ZDA osemdeset milijonov Američanov, v starosti od 18 do 24 let s kupno močjo v vrednosti bilijona dolarjev, ki pa je ne porabljajo za avtomobile.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv