Deli

Coca-Cola je 22. decembra lani lansirala novo spletno stran »Happiness Is«, s katero skuša deliti srečo z najstniškimi blogerji. To bodo počeli tako s svojo originalno vsebino kot so slike, darila in pretekli oglasi, poleg tega pa bodo delili pozitivno, zabavno vsebino, ki jo bodo ustvarili uporabniki znotraj spletne skupnosti Tumblr.
V letu 2012 pa namerava Coca-Cola na stran vključiti še dodatno vsebino, ki bo všeč predvsem najstnikom, s temami kot so pop kultura, glasba in šport. Tako nameravajo npr. kot sponzor poletnih Olimpijskih iger prikazovati ekskluzivne slike in video vsebine, povezane z olimpijskimi dogodki in športniki. Končni cilj, ki ga želi Coca-Cola doseči z vsem tem, pa je povezava z najstniki in drugimi oboževalci prek novih poti in s pomočjo vizualnih izkušenj uporabnikov.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv