Deli

Novi trendi v spletnem oglaševanju napovedujejo porast majhnih in funkcionalnih orodij, s pomočjo katerih se uporabniki lahko zabavajo in si krajšajo čas. Za pionirja tovrstnih orodij lahko označimo Applov iPhone App Store, trgovino za iPhone aplikacije, ki naj bi po sedanjih ocenah Apple-u prinesla dobiček v vrednosti od 70 do 160 milijonov dolarjev.
Omenjene aplikacije se množično pojavljajo tudi v spletnih skupnosti; samo Facebook si v letošnjem letu samo od njih obeta zaslužek v višini 500 milijonov dolarjev.
Medtem ko majhne aplikacije uporabnikom predstavljajo pripomočke za zabavo in za lajšanje njihovega vsakdana, pa za podjetja danes zagotovo pomenijo dober način sodobnega oglaševanja, pri katerem uporabniki sami delujejo kot distributerji oglasnih sporočil, na primer s tem ko svojim »prijateljem« pošiljajo virtualna darila z oglasnimi sporočili.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv