Deli

Ste mislili, da so blogi v zatonu? Nikakor – prej nasprotno. Ta zvrst je v zadnjih letih v pravem razcvetu. Blogi še niti približno niso dosegli stopnje zasičenosti, saj raziskava WebProNews-a kaže, da je zanimanje med potrošniki še precejšnje. Ženske predstavljajo večino tistih, ki pišejo bloge; ena od treh je mama in 52 odstotkov je staršev z mladoletnimi otroki.
Ženske pa niso samo ustvarjalke blogov, pač pa predstavljajo tudi večino obiska tovrstnih spletnih strani, je pa večina blogerjev dobro izobraženih, saj je sedem od desetih obiskovalo kolidž in ga (večina od njih) tudi zaključila.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv