Deli

Direktor medijskega načrtovanja v iPROMu Andrej Ivanec se je z Delom pogovarjal o pomenu digitalnih kanalov za avtomobilske blagovne znamke.

Andrej Ivanec za Delo: Del prodaje avtomobilov se bo še bolj preselil na splet - iPROM - Novice

Andrej Ivanec se je s časnikom Delo pogovarjal o novi resničnosti, ki jo je pandemija ustvarila za prodajalce avtomobilov. Povedal je, da so odzivi naročnikov v maju precej bolj optimistični in da se zdaj bolj kot kadarkoli prej zavedajo moči in učinkovitosti digitalnih kanalov.

»Prepričan sem, da se bo del prodaje avtomobilov še bolj preselil na splet. Morda danes avtomobilov po spletu (v večini primerov) še ne moremo neposredno kupiti, so pa digitalni kanali vse pomembnejši pri raziskovanju in odločanju za nakup,« je povedal Andrej Ivanec.

Prihodnost bo gotovo zahtevala spremembe v medijskem načrtovanju, sporočilih in točkah stika s potrošniki. Andrej je prepričan, da je smotrno izkoristiti lokalne možnosti. Slovenski digitalni mediji imajo odličen doseg in še vedno nadpovprečno obiskanost. Tako je mogoče v kratkem času doseči celotno slovensko spletno populacijo, ob pravilni uporabi podatkov za ciljanje pa tudi vsako posamezno ciljno skupino posebej.

Celoten prispevek je bil prvotno objavljen v Delovi prilogi Posel in denar v prispevku z naslovom Televizija, tiskani in digitalni mediji so prva izbira avtomobilistov (str. 4).

Deli

O avtorju

Andrej Ivanec v iPROMU vodi medijsko načrtovanje. V družbi iPROM je redno zaposlen že od samega leta 2007. V okviru zaposlitve poleg snovanja medijskih načrtov, je odgovoren za strateški pristop in raziskovanje novih pristopov pri doseganju ciljnih skupin s pomočjo digitalnega oglaševanja. V prostem času ga vodi strast do raziskovanja spletne medijske panoge, nišnih spletnih trgovin in nišnih založniških dejavnosti. Je oseba, ki na osnovi izkušenj ve kako medijski prostor v digitalu izkoristiti za povečevanje poslovnih rezultatov.

Vsi prispevki avtorja

Arhiv