Deli

Raziskava podjetja Netbase ugotavlja, da se kar 83 odstotkov žensk v starosti od 18 do 24 let pred nakupom izdelkov iz modne kategorije posvetuje s prijateljicami na vsaj enem družabnem omrežju.

Z raziskavo, ki je zajela 1.005 mladih žensk, so ugotovili še, da je 28 odstotkov žensk »družabnih nakupovalk« – ženske, ki uporabljajo družabna omrežja, nanje pa vplivajo blagovne znamke, ki jih uporabljajo njihove prijateljice. Modni blogi in forumi so za 63 odstotkov milenijk glavni vir vpliva, Facebook všečki pa za 54 odstotkov. Skoraj ena četrina milenijk si želi biti tista, ki določa trende (“trendsetter”) in prav toliko jih je pripravljenih plačati višji ceno zato, da bi imele nek izdelek prve.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv