Deli

Ste tudi vi mislili, da so najbolj pogosti uporabniki spletne strani socialnega mreženja Facebook predvsem najstniki in študentje? Potem se motite! Statistike, ki jih vodijo pri podjetju Facebook, kažejo, da se je v zadnjih nekaj mesecih intenzivno povečalo število uporabnic, starih 55 let ali več.
Naglo povečanje interesa velja predvsem za ženske – od septembra 2008 je število starejših uporabnic zraslo kar za 175 odstotkov in danes na Facebooku beležijo skoraj enkrat večje število žensk, starih 55 let ali več, kot pa moških enakih let.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv