Deli

Liscin digitalni Stilist 2014, ki so ga zasnovali v Digigralu, uporabnicam svetuje najboljši izbor Liscinih kopalk glede na tip osebnosti, postavo in druge kriterije, kar razbere na podlagi odgovorov, do katerih vodi uporabnico preko zabavnih vprašanj.

V agenciji iPROM so pripravili spletno medijsko strategijo in poskrbeli za zakup oglasnega prostora v digitalnih medijih v sedmih evropskih državah. S programsko opremo iPROM Cloud poleg klasičnih vedenjskih vzorcev ciljnih skupin za čim boljši doseg vključili tudi podatke, pridobljene iz preteklih oglaševalskih akcij za Lisco, in jih uporabili za ciljano posredovanje oglasov v tokratni oglaševalski akciji. Ciljno skupino so dosegli s kombinacijo opaznih in visoko odzivnih prikaznih oglasov iPROM AdBreak(TM), kot podporo temu pa so uporabili še promocijske članke, klasične pasice in oglaševanje v družbenih medijih. S pravo izbiro oglasnih formatov in medijev so dosegli nadpovprečno opaznost in odzivnost, iPROM AdBreak je dosegel več kot 10-odstotno razmerje med prikazi in kliki.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv