Deli

Kolikor dolgo ljudje kupujejo oglase, so vedno ciljali svoje želene ciljne skupine. Seveda je lažje ciljati tistim, ki imajo izdelke ali storitve, ki so namenjeni široki publiki, kot je to na primer zobna pasta. Težje pa je tem, ki imajo zelo nišne izdelke ali storitve, kot je na primer šivalni pribor. Razen zelo specializiranih revij in spletnih strani, povezanih s šivanjem, je bilo v preteklosti težko najti dovolj točk stika za enostaven doseg potencialnih kupcev.

Se je pa to precej spremenilo s prihodom interneta, saj nam ta omogoča precej oblik ciljanja, med drugim naslednje, ki jih je dobro poznati: podatki, ki temeljijo na panelih, geografsko ciljanje, lastni (»first-party«) podatki o občinstvih, podatki tretjih oseb (»third-party«) o občinstvih, podatki tretjih oseb (»third-party«) za retargetiranje, »look alike« ciljanje ter mikro segmentacija po meri.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv