Deli

Veliko nagrado Cyber Lion si je na letošnjem oglaševalskem festivalu prislužila oglaševalska akcija “Daily Twist” proizvajalca piškotov Oreo. Agencija Draft FCB iz ZDA je lansirala sto oglasov v stotih dneh, vsak pa je dal “Oreo Twist” aktualni novici določenega dne. Rezultati govorijo sami zase: Oreo FB stran je bila pogledna 433 milijonkrat v času akcije, akcija pa je bila v različnih zgodbah omenjena vsaj 2600-krat.

Ne ustvarjajo pa odličnih oglaševalskih akcij samo v razvitih državah. Oglaševalska agencija Ogilvy Brazil se je podpisala pod z Zlatim levom nagrajeno akcijo “Dove Real Beauty Sketches”. Video oglas si je ogledalo največ uporabnikov do sedaj. Pa tudi Srebrni lev je pripadel še eni manjši brazilski agenciji, Luducca.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv