Deli

Facebook ima danes 850 milijonov rednih mesečnih uporabnikov, ki 2,7 milijardkrat na dan kliknejo »všeč mi je«, na Twitterju več kot 465 milijonov uporabnikov objavi 175 milijonov« tvitov« na dan, LinkedIn-u se pridružita dva nova uporabnika vsak dan, YouTube zabeleži dve milijardi ogledov na dan in je tretja najbolj obiskana spletna stran, Instagram ima danes 30 milijonov uporabnikov, Pinterest je stran, ki je najhitreje v zgodovini dosegla 10 milijonov uporabnikov, Google-u + pa se na dan pridruži 625.000 novih uporabnikov vsak dan.

Te in še druge številke, ki si jih lahko pogledate na spodnji povezavi in so res že kar neverjetne, kažejo na to, kje se danes nahajajo potrošniki. In kje naj jih oglaševalci lovijo – s primerno komunikacijo, seveda.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv