Deli

Samoizražanje je postalo nov način zabave ljudi. Ni čudno torej, da so danes tako zelo priljubljena razna družabna omrežja, od Facebooka do Pinteresta in drugih. Velik del tega izražanja pa je vizualnost. Kar pomislimo na milijone slik in fotografij, ki si jih uporabniki delijo med seboj na dnevni ravni. Tudi zato Pinterest in Instagram beležita tako visoko rast novih uporabnikov.

Pomena vizualnosti se vse bolj zavedajo tako lastniki družabnih omrežij kot podjetja, ki so prisotna znotraj njih. Tako je FB z novim »Timeline-om« za personalizirane spletne strani tem podjetjem že omogočil, da še bolj vizualno prikažejo svoje bistvo, tudi že s samimi naslovnicami. Na spodnji povezavi so lahko pogledate nekatere res navdihujoče naslovnice.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv