Deli

Nekateri imajo več, drugi manj izkušenj, ko gre za marketing znotraj družabnih omrežij. Najboljši način, da se naučimo še več, pa je velikokrat ta, da nekaj preprosto naredimo. Seveda bomo zato delali tudi napake. A na napakah se človek uči, kajne?

Nekaj pa je vseeno napak, ki so jih drugi že naredili, in jih vam zato ni treba. Med drugim, na primer, to, da vsebina ne sme biti pogovor o izdelku; kontakti, ki jih pridobite znotraj družabnih omrežij, še niso nujno vaši “ambasadorji”; začeti z bloganjem še ne pomeni, da boste takoj deležni publicitete; glasnejše “vpitje” vam ne bo nujno prineslo tudi večje pozornosti; vaši kontakti znotraj družabnih omrežij ne smejo postati kar del vaše mailing liste; če plačate več za oglaševanje, še ne pomeni, da boste dobili več itd.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv