Deli

Kvalitetna spletna stran je vse kaj drugega kot samo »ljubka« domača stran. Kaj pa ja tisto, kar privablja kupce znova in znova z željo po še?

Oglejte si 10 strani, na katere so izbrani tržniki najbolj ponosni. Izpostavili so tisto, kar je pri straneh nenavadno in učinkovito, ter kako ta stran sovpada in dopolnjuje celotno strategijo določene blagovne znamke. Ne manjka pa niti predlogov za dodatno izboljšanje teh strani. Morda bo ta pregled pomagal tudi vam pri oblikovanju in izboljšavi spletnih strani za vaše blagovne znamke.
 

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv