Deli

Obstaja na milijone spletnih mest, ki so zelo dobra in uporabnikom prijazna. Na spodnji povezavi si lahko pogledate deset takih iz leta 2014 in si preberete, zakaj so tako izjemna. Med njimi boste našli spletna mesta Airbnb, Southwest Airlines, Microsoft, IBM, Coca-Cola, spletno mesto nogometnega kluba Bayern in Vogue.

In kaj odlikuje ta spletna mesta, da so tako navdihujoča? Med drugim to, da uspešno uporabljajo vsebinski marketing, pripovedovanje zgodb, odlične fotografije, dobra uporaba spletne trgovine, vse pa so tudi zelo preproste za uporabo.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv