Deli

Daleč najbolj gledana video oglaševalska akcija letošnjega leta je bila Wrenova akcija, imenovana »First Kiss«, ki je dosegla skoraj 22 milijonov več ogledov kot lanskoletni zmagovalec Dove s svojo akcijo »Real Beauty Sketches«. Sicer pa se je povprečje ogledov za vseh deset akcij glede na lani zvišalo iz 69,4 na 81,3 milijona ogledov, kar je rekord. 3 akcije so presegle sto milijonov ogledov, medtem ko je bila taka v letu 2013 samo ena.

In katerih je teh 10 akcij? Na prvem mestu, kot rečeno, je Wren s svojo »First Kiss« akcijo, sledijo pa Nike ter njegovi »Risk Everything«in »The Last Game« akciji, Samsung in »Galaxy 11: the Training«, Always in »#LikeAGirl«, Turkish Airline in »#EpicFood«, Budweiser in »Puppy Love«, Dove in “Patches”, Samsung in “Official Introduction” ter Adidas in “The Dream”.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv