Deli

»Umetna inteligenca in robotizacija nas bosta motivirali, da se bomo ves čas učili nekaj novega in delali korake naprej,« meni Simon Cetin, partner v spletni medijski agenciji iPROM, ki se je v letu 2016 podala tudi na področje interneta stvari. O prihodnosti podjetja in digitalnega oglaševanja se je v intervjuju za Marketing Magazin pogovarjal s Simono Kruhar Gaberšček.

Simon Cetin za Marketing Magazin o iPROM-u in prihodnosti digitalnega oglaševanja - iPROM novice

V pogovoru za Marketing Magazin se je Simon Cetin dotaknil tehnologij prihodnosti s poudarkom na internetu stvari, izzivov oglaševalske industrije v novih razmerah in vzpona umetne inteligence. Cetin meni, da digitalizacija kot evolucijska sprememba za napredek človeške vrste prinaša neprimerno več pozitivnega kot negativnega. V zdajšnji vlogi se posveča predvsem motivaciji zaposlenih in sestavljanju agilnih timov povezanih posameznikov, saj so ti, tehnologiji navkljub, ključni za ustvarjanje presežkov.

Simon Cetin za Marketing Magazin o iPROM-u in prihodnosti digitalnega oglaševanja - iPROM novice

Več o pomenu motivacije posameznika za uspeh podjetja, trženju v dobi interneta stvari, vplivu digitalne preobrazbe na družbo in usmeritvah podjetja iPROM v prihodnje, pa preberite v celotnem prispevku.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Prepišite znake
captcha