Deli

V iPROM-u smo zavezani k odličnosti, zato si prizadevamo podpreti projekte in dogodke, ki s kakovostno in strokovno vsebino pripomorejo k dvigovanju ugleda in zaupanja v oglaševalsko stroko.

iPROM ponovno sponzor festivala SOF - iPROM novice

Zato tudi v letu 2017 nadaljujemo s sponzorsko podporo festivalu SOF, ki se je v 25. letih razvil v osrednji dogodek oglaševalske stroke. Nosilna tema letošnjega SOF-a je »Človeški faktor v oglaševanju«, ki izpostavlja razumevanju vlog vseh vpletenih v procesu nastajanja oglaševalskih aktivnosti kot tudi potrošnikov.

Tudi v iPROM-u si vselej znova prizadevamo preseči ustaljene okvire delovanja in z novimi sinergijami med uporabnikom in novimi tehnologijami odpirati pot za presežke. Tako bomo vsem udeležencem SOF-a omogočili brezplačno tiskanje z uporabo kioskov Printbox, ki obenem demonstrirajo programatično serviranje oglasnih vsebin znotraj interneta stvari z našo tehnologijo iPROM Cloud.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.