Deli

iPROM letos praznuje polnoletnost. Idejo o podjetju, ki bo oralo ledino na področju digitala v Sloveniji in širše, pa sta Simon Cetin in Dejan Struna imela že veliko prej. Rodila se je skozi prijateljstvo – s strastjo in podjetniškim duhom.

 18 sr(e)čnih let iPROM-a - iPROM novice

Da je to pravi recept za uspeh, v iPROM-u verjamemo še danes, ko je podjetje iz prvotne zasedbe štirih posameznikov zraslo v ekipo 38 strokovnjakov iz različnih področij. A še vedno nas združujejo in premikajo isti razlogi: strast do dela, podjetniški duh in veliko prijateljstvo.

Ob jubileju podjetja smo Simonu in Dejanu zastavili tri retrospektivna vprašanja.

Vajini prvi spomini na iPROM?

Še pred ustanovitvijo iPROM-a smo na sončen pomladanski dan naredili načrt in dali v izdelavo aplikacijo, ki naj bi avtomatično tiskala položnice za zaračunavanje naših storitev. Tedaj smo bili prepričani, da bomo naših storitev prodali toliko, da bi bilo ročno fakturiranje preprosto potrata časa.

Najbolj nepozaben trenutek v zgodovini iPROM-a?

V improvizirani pisarni smo s sodelavci na mreži pozno v noč igrali Quake, nato pa seveda zaspali na stolih in pod mizami. Zjutraj nas je predramil klic naročnika.

Največji uspeh v zgodovini iPROM-a?

Za največji uspeh si štejeva to, da nam je v svoje vrste uspelo privabiti izjemne posameznike. Tim je ključen za uspeh. Ostalo je sreča.

Deli