Deli

Spletne skupnosti omogočajo podjetjem neposredno povezanost s svojimi potrošniki. Še posebej je tu v ospredju Facebook kot največja tovrstna skupnost. Pred njegovim pojavom so se podjetja zanašala predvsem na oglaševanje in sporočila za javnost, če so želela sporočiti potrošnikom informacije o novem produktu, storitvi … Vse to pa je zahtevalo tako denar kot čas.

Danes je Facebook celotno komunikacijo precej olajšal in jo tudi pocenil. Vendar pa je ravno ta lahkotnost prinesla s seboj določene probleme, povezane s komunikacijo znotraj Facebooka. Predvsem se je potrebno izogibati sledečih načinov komunikacije: prevelika količina objavljenih informacij (angl. “overposting”); spletna stran podjetja naj ne postane vaš osebni dnevnik ali politični blog (angl. “oversharing”) – to je samo in zgolj PR platforma; slabo pisanje, polno slovničnih napak, okrajšav, čustvenih znakov, ne sme imeti prostora znotraj objav na Facebooku; in nenazadnje, pomanjkljivo moderiranje, ki lahko pripelje do (pre)zasičene strani s stvarmi, ki sploh niso povezane z vašim podjetjem …

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv