Deli

Digital je beseda, ki jo danes vsi tisti, ki smo povezani z marketingom, zavrtimo v mislih vsaj enkrat na dan. To široko področje so v Drustvu za marketin Slovenije razrezali na manjše koščke in jih temeljito pretresli s Simonom Cetinom, pionirjem digitalnega oglaševanja v Sloveniji.

Simon Cetin v intervjuju za Društvo za marketing Slovenije – DMS: Ne tehnologija in podatki, osnova je homogena ekipa - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Simon Cetin

Naložbe v digitalno oglaševanje naraščajo iz leta v leto, v prihodnosti pa bodo vložki še večji. Simon Cetin se je v intervjuju za Društvo za marketing Slovenije zazrl v prihodnost in napovedal, da bo kombinacija večjih procesorskih moči in hitrejšega prenosa podatkov utrla pot robotom v naše vsakdanje življenje. Pravi, da otrok čez pet let v šoli še ne bodo učili roboti, prepričan pa je, da bodo smernice že zelo dobro nakazane.

Celoten intervju s Simonom, ki govori o razvoju digitala v Sloveniji in svetu ter o trendih v digitalnem oglaševanju, si lahko preberete tukaj.

Deli

O avtorju

Simon Cetin je ustanovitelj in partner v iPROMu.

Vsi prispevki avtorja

Arhiv