Deli

Digital je beseda, ki jo danes vsi tisti, ki smo povezani z marketingom, zavrtimo v mislih vsaj enkrat na dan. To široko področje so v Drustvu za marketin Slovenije razrezali na manjše koščke in jih temeljito pretresli s Simonom Cetinom, pionirjem digitalnega oglaševanja v Sloveniji.

Simon Cetin v intervjuju za Društvo za marketing Slovenije – DMS: Ne tehnologija in podatki, osnova je homogena ekipa - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Simon Cetin

Naložbe v digitalno oglaševanje naraščajo iz leta v leto, v prihodnosti pa bodo vložki še večji. Simon Cetin se je v intervjuju za Društvo za marketing Slovenije zazrl v prihodnost in napovedal, da bo kombinacija večjih procesorskih moči in hitrejšega prenosa podatkov utrla pot robotom v naše vsakdanje življenje. Pravi, da otrok čez pet let v šoli še ne bodo učili roboti, prepričan pa je, da bodo smernice že zelo dobro nakazane.

Celoten intervju s Simonom, ki govori o razvoju digitala v Sloveniji in svetu ter o trendih v digitalnem oglaševanju, si lahko preberete tukaj.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

O avtorju

Simon Cetin je ustanovitelj in partner v iPROMu.

Vsi prispevki avtorja