Deli

Simon Cetin, partner v spletni medijski agenciji iPROM, se že skoraj 20 let ukvarja z digitalnim in spletnim oglaševanjem. In to zelo uspešno.

Simon Cetin za B365: Operacije za Inovativnejše veščine trženja – Intervjuji uspešnih podjetnikov - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Simon Cetin

Trdno sem prepričan, da bodo prav roboti z vidika ohranjanja človeške vrste ključni. Tehnologija je tu za to, da nam pomaga, da gremo lahko naprej. Po njeni zaslugi že delamo in bomo v prihodnosti delali še bolje, nekaterih stvari nam ne bo niti treba početi, saj jih bodo namesto nas postorili stroji.

Naloga umetne inteligence je narediti nekaj »pametneje« in »bolje«. S strojnim učenjem in umetno inteligenco lahko posamezniki in podjetja že danes dobijo boljšo interpretacijo podatkov in se lahko bolje odločajo.

Celoten intervju s Simonom Cetinom za B365 si preberite tukaj.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

O avtorju

Simon Cetin je ustanovitelj in partner v iPROMu.

Vsi prispevki avtorja

Arhiv