Deli

Cilji

  • Ozavešanje javnosti o ukrepih za varovanje zdravja in zajezitev novega korona virusa
  • Preusmerjanje zainetresiranih posameznikov na spletne strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje

V iPROMu smo z namenom osveščanja prebivalstva o skrbi za lastno zdravje in zdravje soljudi pripravili osveščevalno akcijo Ne k(o)ronaj ga, s katero opozarjamo na pomen omejitve širjenja koronavirusa. Z akcijo, ki poteka v sodelovanju s slovenskimi digitalnimi mediji, pomagamo, da ključni ukrepi Nacionalnega inštituta za javno zdravje dosežejo slovensko javnost.

V dveh tednih smo z nagovori v obliki klasičnih in naprednih oglasnih formatov preko namiznih računalnikov in mobilnih naprav dosegli več kot polovico celotne slovenske populacije, oziroma 1.1 milijona uporabnikov slovenskih digitalnih medijev, kar predstavlja 86 odstotkov vseh uporabnikov interneta v Sloveniji. Sporočila smo prikazali več kot 22 milijonkrat, na spletno mesto Nacionalnega inštituta za javno zdravje pa smo preusmerili več kot 150.000 posameznikov.

Sporocila-ne-koronaj-ga-v-14-dneh-dosegla-52-odstotkov-slovenske-populacije-iPROM-Novice

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.