Deli

Cilji

  • V mesecu dni povečati zavedanje o izdelku Philips OneBlade in vključenost ciljne skupine.
  • Na priložnostno spletno stran z nagradno igro privabiti vsaj 10.000 obiskovalcev.
  • Pritegniti vsaj 1000 sodelujočih v nagradni igri.

Philips Slovenija je želel ob predstavitvi svojega brivnika Philips OneBlade na slovenskem trgu v kratkem časovnem obdobju pritegniti pozornost mladih moških. Podroben vpogled v njihove medijske navade in vedenje je navdihnil večkanalno oglaševalsko akcijo, kjer smo prepletli oglaševanje v digitalnih medijih, avdio oglaševanje na platformi Spotify, duhovito nagradno igro in marketing z vplivneži.

Da bi čim bolj učinkovito nagovorili ciljno skupino, ki bi jo brivnik Philips OneBlade resnično zanimal, smo izkoristili trend vse večje priljubljenosti pretočnih vsebin med slovenskimi uporabniki. V privlačni oglaševalski akciji smo prepletli dve glavni zanimanji mladih moških – glasbo in avtomobilizem – z zvočnimi oglasi na glasbeni platformi Spotify, oglaševanjem v digitalnih medijih in prek video vsebin vplivnežev.

V oglasih smo izpostavili ključne prednosti brivnika ter uporabnike spodbujali k sodelovanju v nagradni igri, ki je na duhovit način predstavila brivnik Philips OneBlade. V zvočnem oglasu pa smo domiselno uporabili zvok brivnika v obliki zvoka pospeševanja avtomobila.

Referenca - Philips OneBlade: z dobrim vpogledom v ciljno skupino in večkanalnim pristopom do 19 odstotkov večje odzivnosti - iPROM - Študije primerov

V slabem mesecu dni smo prek vplivnežev dosegli skoraj 190.000 sledilcev na družbenih medijih, z vedenjskim ciljanjem in uporabo naprednih iPROMovih oglasnih formatov pa prek tehnološke rešitve iPROM Cloud skoraj 170.000 spletnih uporabnikov. Z doseženo 0,83-odstotno odzivnostjo na iPROM Mobile Native Ad smo za kar 19 odstotkov presegli običajno odzivnost na nativne oglase. Prek vseh izbranih kanalov je priložnostno spletno stran z nagradno igro obiskalo 13.362 uporabnikov, 1030 uporabnikov pa je v nagradni igri tudi sodelovalo in se potegovalo za glavno nagrado – Philipsove brezžične slušalke.

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.